Změna velikosti písma

9. 5. Ctibor

Zítra: Blažena
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Hlášení 18.4.2024

Hlášení 18.4.2024



Sbor dobrovolných hasičů pořádá v sobotu 20. dubna 2024 sběr železného šrotu. Žádáme občany, kteří mají zájem tento druh odpadu věnovat, aby železný šrot připravili před své domy. S velkými objemnými kusy a starším našim občanům pomohou místní hasiči. 

Sbor dobrovolných hasičů a společenství zábavy domeček vás srdečně zvou na Pálení čarodějnic na Starém hřišti  v úterý  30. dubna 2024 od 15:00 hodin. Čeká vás pestrý kulturní program, Parkour show, vystoupení tanečního kroužku Šárky Miklíkové, přílet čarodějnic a romantika pana Pankiva ze Seloutek  a na závěr slavnostní ohňostroj.   

 

Obecní úřad  prodává v úřední dny   vstupenky na zábavný pořad Na stojáka, který se bude konat  v pátek 3. května v místní  sokolovně, začátek v 18:00 hodin. Za mikrofonem bude vystupovat známá slavná trojice:  Iva Pazderková, Daniel Čech a Pavel Tomeš.  Vstupné v předprodeji  300,- Kč.

 

Obecní úřad Určice pořádá v sobotu 11. května  2024 oslavu svátku Dne matek. Zahájení je ve 14:30 hodin v místní sokolovně. Vystoupí děti ze základní školy se svým kulturním programem a k tanci a poslechu budou hrát harmonikáři z Dětkovic.